Izvor: Blic, 11.Maj.2016, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam mikro preduzetništvo i porodičnog biznisa u Beogradu

Prijavljeni za učešća do ponedeljka moći će da predstave svoj mali ili porodični buznis u Domu sindikata od 26. do 28. maja od 10 do 19 sati.

Kako bi iskoristili priliku za svoj javni nastup, gradonačelnik Siniša Mali je pozvao sve zainteresovane da se prijave, kako rok ističe 16. maja u 12 časova,a broj mesta je ograničen.

Sajam organizuje Sekretarijat za privredu, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda da bi se i uspostavila ili ojačala saradnja sa privrednicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz regiona. Pored mikro biznisa i porodičnog preduzetništva, posebno je planirana i promocija razvoja ženskog preduzetništva.

Sve dodatne informacije o sajmu mogu se dobiti na broj telefona 011/7157-395, a prijavu za učešće na sajmu treba poslati na i-mejl adresu slobodan.vasic@beograd.gov.rs.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.