Sadržajno leto na SC Olimp: U subotu počinje sezona kupanja, ulaz besplatan

Izvor: BKTV News, 07.Jun.2018, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sadržajno leto na SC "Olimp": U subotu počinje sezona kupanja, ulaz besplatan

Sezona kupanja na otvorenim bazenima SC "Olimp" na Zvezdari počinje u subotu, a ulaz i korišćenje ležalji u periodu od 10 do 19 časova biće besplatni za sve kupače.

Od nedelje 10. juna bazen će raditi u periodu od 6 do 19 časova, a sa terminima za noćno kupanje ćemo početi kada vremenski uslovi budu dozvoljavali, naveli su iz ovog sportkog centra.

"I ove godine pripremili smo raznovrsne vidove korišćenja bazena a sve prema potrebama naših korisnika: od >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << jutarnjeg kupanja uz gratis kafu i ležaljku, preko odbojke na pesku do noćnog kupanja i mnogih drugih sadržaja. Tokom kupališne sezone 2017. godine kvalitet vode na otvorenim bazenima našeg centra ocenjen je najvišom ocenom. Na početku ove sezone dodatnom zamenom kompletnog kvarcnog peska u filterima na bazenu sigurni smo da će kvalitet vode biti na zavidnom nivou. Kao i prethodnih godina bezbednost i sigurnost naših posetioca je na prvom mestu, a o tome će brinuti veliki broj stručno osposobljenih spasilaca, potpuno opremljena lekarska služba i redari na bazenu", objašnjavaju u SC "Olimp".

Muzika i gastronomija na jednom mestu: Beogradski noćni market prvi put kod "Cvetka"

Cene karata na bazenima su ostale na nivou prošlogodišljih, a za sve građane koji redovno posećuju komplekse bazena postoje različite kategorije propusnica koje će im uštedeti deo kućnog budžeta.

"I ove godine u saradnji sa Gradskom opštinom Zvezdara obezbeđene su besplatne personalizovane propusnice za penzionere sa teritorije opštine Zvezdara za kupališnu sezonu 2018. godine. Personalizovana propusnica podrazumeva besplatan ulaz na bazene SC "Olimp" za korisnika i troje dece uzrasta do 12 godina. Dakle ovog, kao i prethodnog leta, naši stariji sugrađani mogu da provedu leto sa svojim unucima u kvalitetnoj rekreaciji i druženju na bazenu."

Već dugi niz godina u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda na bazenima SC „Olimp – Zvezdara“ organizuju se različiti programi namenjeni đacima beogradskih škola.

"I ove godine realizuje se besplatna škola plivanja, rekreativno plivanje i već tradicionalno najposećenija tzv „Đačka sreda“ kada je uz đačku knjižicu besplatan ulaz na bazene za sve đake osnovnih i srednjih škola.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Letnja sezona na bazenima "Olimpa" od subote, a evo šta sve očekuje kupače

Izvor: Blic, 07.Jun.2018

Sezona kupanja na otvorenim bazenima "Olimpa" počinje u subotu 9. juna, a za sve posetioce tog dana će ulaz biti besplatan, najavljeno je iz sportskog centra na Zvezdari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.