SUDAR NA GAZELI Dve osobe povređene

Izvor: Blic, 19.Nov.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUDAR NA GAZELI Dve osobe povređene

U sudaru dva automobila koji se dogodio oko 20 sati na Gazeli u smeru ka Nišu povređene su dve osobe, potvrdili su iz MUP-a za "Blic".

- Došlo je do sudara dva automobila na sredini mosta Gazela u pravcu Niša. Uviđaj je u toku, ali pretpostavljamo da se ne radi o ozbiljnim povredama. Ono što znamo, za sada, jeste da će dve osobe naknadno biti prevezene u Urgentni centar - rekli su iz MUP-a.

Iz Hitne pomoći su rekli da su ekipe na terenu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Sudar na Gazeli, dve osobe u Urgentnom centru

Izvor: B92, 19.Nov.2017

U sudaru dva automobila koji se dogodio oko 20 sati na Gazeli u smeru ka Nišu povređene su dve osobe, potvrdili su iz MUP-a za "Blic"...“Došlo je do sudara dva automobila na sredini mosta Gazela u pravcu Niša. Uviđaj je u toku, ali pretpostavljamo da se ne radi o ozbiljnim povredama. Ono što...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.