STUDENTI STUDENTIMA Besplatni kursevi stranih jezika

Izvor: Blic, 05.Nov.2017, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STUDENTI STUDENTIMA Besplatni kursevi stranih jezika

Projekat vršnjačke edukacije "Studenti studentima", u okviru kojeg studenti Filološkog fakulteta podučavaju stranim jezicima kolege sa drugih fakulteta Univerziteta u Beogradu održaće se u organizaciji opštine Stari grad i njene Kancelarije za mlade, a u saradnji sa Studentskim parlamentom Filološkog fakulteta.

Zahvaljujući ovom projektu studenti su u prilici da steknu znanja iz engleskog, nemačkog, francuskog, italijanskog i španskog jezika.

Svi zainteresovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mogu da se prijave za program putem linka ili lično, dolaskom u Kontakt centar opštine Stari grad, koji se nalazi u prizemlju opštinske zgrade, u Makedonskoj 42.

Rok za prijave je 10. novembar 2017. godine.

Za više informacija zainteresovani mogu pozvati Kontakt centar opštine Stari grad, svakog radnog dana od 8.00 do 16.00, na broj telefona 011/785 2 999.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.