STUDENTI FDU PRED SUDIJOM: Borili smo se protiv bezumlja i kriminala

Izvor: Kurir, 18.Okt.2017, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STUDENTI FDU PRED SUDIJOM: Borili smo se protiv bezumlja i kriminala

Studenti Fakulteta dramskih umetnosti Pavle Terzić i Gavrilo Vučetić, protiv kojih je MUP Srbije podneo prekršajnu prijavu jer su organizovali neprijavljeni skup, izjavili su juče da nisu organizatori protesta „Protiv diktature“, da ne znaju ko je to i izrazili nadu da će biti doneta oslobađajuća presuda.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sudovi guše pobunu u Srbiji

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2017

Ukoliko studenti požele da ponove aprilske proteste, dvaput će razmisliti koliko im se to isplati. Iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavljivao da mu ne smetaju protesti koji su se dešavali na ulicama jer je Srbija, kako je rekao, demokratska zemlja, prekršajne prijave protiv dvojice...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.