STRAVIČAN UDES: Automobili smrskani u šancu, ima mrtvih

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2016, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN UDES: Automobili smrskani u šancu, ima mrtvih

U mestu Duboko, između Bariča i Umke, sudarila su se dva automobila oko 17.30 sati. Dve osobe su poginule a jedan muškarac (27) je lakše povređen. Saobraćaj normalizovan U mestu Duboko, između Bariča i Umke, sudarila su se dva automobila oko 17.30 sati. Dve osobe su poginule a jedan muškarac (27) je lakše povređen, saopštili su iz Hitne pomoći. Prema rečima ljudi sa lica mesta telo jedne od preminnulih osoba se nalazilo prekrivreno u blizini smrskanih automobila. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Oba automobila su smrskana i nalaze se u šancu pored puta, prenosi telegraf.rs. Na licu mesta se nalaze par vozila hitne pomoći i vatrogasci. Prema rečima očevidaca, jedna osoba je preminula i telo leži prekriveno na putu.NORMALIZOVAN SAOBRAĆAJ NA OBRENOVAČKOM PUTU Saobraćaj na Obrenovačkom putu koji je bio obustavljen zbog saobraćajne nesreće pušten je u saobraćaj, saopštili su večeras Putevi Srbije. Saobraćaj je bio u prekidu zbog nesreće u mestu Duboko, između Bariča i Umke.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Težak udes na Obrenovačkom putu, ima mrtvih i povređenih

Izvor: B92, 01.Okt.2016

Dve osobe su poginule, a jedna je povređena u sudaru dva automobila na Obrenovačkom putu, kod restorana "Duboko"...Obrenovačka hitna pomoć konstatovala je smrt kod dve osobe, a muškarac (27) je prevezen u hitnu pomoć i konstatovane su mu lakše povrede...Prema rečima očevidaca, oba automobila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.