Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020, 16:03

SRS: Beograd za izradi stratešku studiju izvodljivosti razvoja saobraćajne infrastrukture

Beogradski Okružni odbor Srpske radikalne stranke (SRS) pozvao je danas gradsku vlast da "na strateškom nivou" napravi studiju izvodljivosti razvoja saobraćajne infrastrukture u cilju rešavanja problema saobraćajnih gužvi i nedovoljnog broja parking mesta u glavnom gradu.

Član tog odbora Vojin Karastojanović ocenio je da se problemi u saobraćaju u Beogradu ne mogu rešiti kažnjavanjem vlasnika vozila.

"Čelnici gradske vlasti o ovim problemima uopšte ne govore >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u javnosti, jer misle da ako ćute, problem ne postoji", naveo je Karastojanović a prenela Srpska radikalna stranka.

Dodao je da problem predstavlja i "stihijska" izgradnja Beograda, u kojoj investitori dobijaju dozvole za izgradnju stambenih zgrada a da pritom ne reše problem parkiranja vozila budućnih vlasnika stanova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.