Izvor: Blic, 31.Okt.2016, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SREĐUJU I PROSTOR OKO VUKA Novi lift, nadstrešnice i sve to - popločano

Posle Bezistana, u planu je sređivanje i kompletnog prostora oko Vukovog spomenika.

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda raspisala je javni konkurs za izradu tehničke dokumentacije za uređenje platoa kod Vukovog spomenika.

Ipak, već iz samih planova može se videti da bi kompletan prostor trebalo da bude popločan, dodatno ozelenjen, predviđena je izgradnja novih nadstrešnica na ulazima u podzemne prolaze, još kvalitetnija rasveta, kao i izrada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lifta koji bi se nalazio kod ulaza u podzemni prolaz blizu ugla Ruzveltove i Kraljice Marije.

Planovi predviđaju i moguću izgradnju jedne ili dve nove fontane, ali ostaje nejasno da li i kompletno sređivanje podzemnih prolaza sa pokretnim stepenicama koje su u katastrofalnom stanju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.