SRAM VAS BILO! Komunalna policija maltretira deku na Zelenjaku, zbog par kaiševa (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Dec.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAM VAS BILO! Komunalna policija maltretira deku na Zelenjaku, zbog par kaiševa (VIDEO)

Pripadnici komunalne policije uspeli  su danas da munjevitom akcijom savladaju "opasnog kriminalca" - baku od osamdesetak godina i da joj oduzmu "opasan materijal" - nekoliko kaiševa koje je prodavala da bi preživela.

Ironiju na stranu, jedna od najtužnijih scena ove godine zabeležena je na Zelenom vencu, kada je Komunalna policija krenula da kažnjava nelegalne prodavce.  Na red je došla i starija građanka koja prodaje sitnice kako bi se verovatno prehranila. Neko od slučajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prolaznika nije ostao ravnodušan u trenutku kada pripadnici Komunalne policije baki uzimaju robu, tačnije nekoliko komada kaiševa, čarapa i torbica, te je sve snimio.

Snimak se uskoro našao na društvenim mrežama, i odmah je izazvao talas negativnih komentara na račun komunalaca.

Načelnik Komunalne policije Nikola Ristić za Telegraf objašnjava da čak i njihovi zaposleni imaju razumevanja za određene kategorije nelegalnih trgovaca.

- Po zakonu oni su dužni da svakog ko vrši nelegalnu prodaju na nedozvoljenom prostoru i mestu za koje lokalna uprava i grad nisu izdali dozvolu. Svako se isto tretira, ali bez obzira na to naši komunalci imaju obzira prema osetljivim kategorijama, kao što su stara lica, bolesni i trudnice - rekao je on i naglasio da u tim slučajevima samo izdaju upozorenje, ali nekada je reč o povratnicima koji ponavljaju prekršaje i tada im se oduzima roba.

Iako, kako kažu "oni samo rade svoj posao", više nego očigledno je da su u tom poslu mnogo revnosniji kada su u pitanju starci koji preprodaju stvari da bi preživeli i obični građani koje nepropisno parkirane kažnjavaju po periferijama grada i stambenim naseljima, nego kada su u pitanju bahati sugrađani sa besnim kolima ostavljenim  ispred bašti kafića i po centralnim gradskim ulicama.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRAM VAS BILO Komunalna policija maltretira baku na Zelenjaku zbog par kaiseva (VIDEO)

Izvor: medio.rs, 27.Dec.2016

Pripadnici komunalne policije uspeli su danas da munjevitom akcijom savladaju "opasnog kriminalca" - baku od osamdesetak godina i da joj oduzmu "opasan materijal" - nekoliko kaiševa koje je prodavala da bi preživela. Tužna scena snimljena je na Zelenom vencu

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.