SPAS ZA 1.000 OŠTEĆENIH

Izvor: Kurir, 26.Maj.2010, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPAS ZA 1.000 OŠTEĆENIH

Usvojen predlog opozicije na Čukarici da se pokrene inicijativa za rešavanje problema građana koje su oštetili “Stankom” i “Delta legal”

Na sednici Skupštine opštine Čukarica, na insistiranje opozicije SRS-DSS, usvojen je predlog o pokretanju inicijative pred nadležnim organima za rešavanje problema udruženja građana "1.000 oštećenih Filmski grad”.

Reč je o ljudima koji su platili stanove, a već duže od dve godine ne mogu da se usele u njih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
- Moramo krenuti u rešavanje tog problema. Da se stanovi ili završe i ljudi koji su ih pošteno platili usele, ili da im se vrati novac. Međutim, pitanje je koliko će Tužilaštvo imati volje da istraži poslovanje "Stankoma” i "Delta legala”, koji su odgovorni što gradnja nije završena - kaže Zdavko Topalović iz SRS. Topalović je na sednici podneo ostavku na mesto odbornika u Skupštini opštine Čukarica zbog sukoba interesa:

- Kako sam i član veća opštine Grocka, morao sam da ponesem ostavku na jednu funkciju. Za razliku od mnogih, ja zakon poštujem.

(K. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.