Izvor: Blic, 11.Jan.2017, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNEG PRESTAO DA PADA Glavne ulice očišćene, linije GSP normalizovane, ali je počeo POPODNEVNI ŠPIC

Sneg je konačno prestao da pada u Beogradu, ulice se polako raščišćavaju, a popodnevne gužve na ulicama počinju. Najveći problem bio je na Autokomandi gde se, nasred kružnog toka pokvario tramvaj, pa su se stvarale velike gužve. Srećom, kvar je brzo otklonjen.

U 15 časova, prema podacima RHMZ-a, izmerena je temperatura minus sedam, subjektivni osećaj kao da je minus 11, a poslednja merenja pokazuju da je snežni pokrivač debljine 20 centimetara.

- Glavne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ulice u gradu su očišćene, dok one sporedne čekaju na svoj red. Valjda će i njih očistiti do večeras. U svakom slučaju situacija je neuporediva sa onom od jutros - kažu iz Beogradskog taksija.

Gužve na ulicama se stvaraju kao i svakog dana u ovo vreme na nekoliko lokacija u gradu.

- Takovska je prebukirana, Gazela od Sava centru ka gradu takođe, a ima gužvi i na Brankovom mostu - ističu taksisti.

Ipak, kako tvrde, najveći broj vozila je na auto-putu od Autokomande do Geneksa.

Mnogo bolja situacija u odnosu na jutros je i u gradskom prevozu.

- Posle mnogobrojnih promena koje su se dešavale tokom dana, sada su jedino i dalje skraćene linije autobusa 91 i 310 - kažu iz GSP "Beograd", uz nadu da drugih promena do kraja dana neće biti.

PUKLA CEV, HAOS U ZEMUNU

Saobraćajni kolaps, ali ne zbog neočišćenih saobraćajnica, počinje da se stvara u Vrtlarskoj ulici, kod broja 33 u Zemunu. Tamo je pukla vodovodna cev, pa je otežano kretanje kako vozila, tako i pešaka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNEG PRESTAO DA PADA: Sada Beograđane nervira popodnevni špic!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2017

Prema poslednjem merenju snežni pokrivač debljine 20 centimetara...Sneg je konačno prestao da pada u Beogradu i ulice se polako raščišćavaju... Međuti, kao i svaki dan, popodnevne gužve na ulicama počinju...Najveći problem bio je na Autokomandi gde se, nasred kružnog toka pokvario tramvaj,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.