SKRAĆENO ŠEST TRASA BEOVOZA

Izvor: Kurir, 15.Avg.2011, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKRAĆENO ŠEST TRASA "BEOVOZA"

BEOGRAD - Tri garniture gradske železnice "Beovoz", koje saobraćaju na relaciji Beograd - Mladenovac, privremeno će, zbog radova na pruzi, od sutra do 18. avgusta skratiti trasu vožnje, najavilo je preduzeće "Železnice Srbije".

"Beovoz" koji kreće iz Pančeva - Vojlovice sutra u 12.40 sati za Ripanj, saobraćaće samo do Resnika, a u povratku garnitura sa polaskom iz Ripnja u 14.05 za Pančevo Vojlovicu, krenuće iz Resnika u 14.15, dok na relaciji Ripanj - Resnik neće saobraćati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Zbog radova na pruzi Beograd - Mladenovac - Niš, u sredu 17. i u četvrtak 18. avgusta "Beovoz" iz Pančeva Vojlovice u 15.57 časova za Mladenovac saobraćaće samo do Sopota Kosmajskog.

Garnitura koja po redu vožnje kreće iz Mladenovca u 18.45 za Pančevo Vojlovicu, umesto iz Mladenovca polaziće iz Sopota Kosmajskog u 19.13 sati.

U četvrtak, 18. avgusta,"Beovoz" iz Zemuna (jedan sat posle ponoći) za Veliku Planu voziće samo do Sopota Kosmajskog, dok će kompozicija iz Velike Plane (u 3.50 časova) za Zemun, umesto iz Velike Plane polaziti iz Sopota Kosmajskog u 5.21.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skraćene trase vozova "Beovoza"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Avg.2011, 05:36

BEOGRAD -..Tri garniture gradske železnice "Beovoz", koje saobraćaju na relaciji Beograd - Mladenovac, privremeno će, zbog radova na pruzi, od danas do 18. avgusta skratiti trasu vožnje, najavilo je danas preduzeće "Železnice Srbije"..."Beovoz" koji kreće iz Pančeva - Vojlovice u 12 sati i 40...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.