SKOCKAJTE BUDŽET U NOVOM BEOGRADU

Izvor: Kurir, 06.Jul.2010, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SKOCKAJTE BUDŽET" U NOVOM BEOGRADU

BEOGRAD - Akcija "Skockajte budžet" biće održana u sredu, 7. jula, na platou ispred opštine Novi Beograd, gde će posetioci biti u prilici da po sopstvenom nahođenju rasporede 656 milijardi dinara državnog budžeta, saopšteno je iz Gradske uprave.

Akcija je pokrenuta, u okviru projekta "Oko javnih finansija", sa ciljem unapređenja procesa budžetskog planiranja i kontrole trošenja novca iz zajedničke kase. Događaju će prisustvovati ekonomski eksperti, analitičari, predstavnici omladina političkih partija i predstavnici britanske ambasade u Beogradu.

Rezultati akcije biće objavljeni na veb-portalu www.skockajtebudzet.rs, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"Skockajte budžet" u Novom Beogradu

Izvor: Glas javnosti, 07.Jul.2010, 09:39

BEOGRAD - Akcija "Skockajte budžet" biće održana danas na platou ispred opštine Novi Beograd, gde će posetioci biti u prilici da po sopstvenom nahođenju rasporede 656 milijardi dinara državnog budžeta, saopšteno je iz Gradske uprave...Akcija je pokrenuta, u okviru projekta "Oko javnih finansija",...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.