SKANDAL DEKA!

Izvor: Kurir, 09.Jan.2011, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL DEKA!

Lepo vreme u Beogradu izmamilo je veliki broj ljudi napolje, naročito na Kalemegdan. E baš tu, pored dečice, deda je mokrio nasred parka

Uhvaćen na delu!

Lepo vreme. Kalemegdan. Roditelji, dede i bake izveli decu u šetnju drugog dana Božića. Sreća, radost. Idila.

Za svakog, osim za jednog starca. Pristojno odevenog, doduše. I on je izašao u šetnju po najvećem beogradskom parku. I tako, dok je šetao, priteralo ga! A kad vas pritera - vi morate da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se snađete. Pogled levo, pogled desno i - tu je rešenje!

Česma u ćošku kuće idealna je za vršenje male nužde, tako je bar zaključio ovaj prolaznik.

Čovek nije ni pomislio da ode u neki od javnih toaleta! Doduše, nema ih baš na svakom koraku. Zato je odlučio da to uradi - nasred parka.

Približio se česmi, koja je zbog niskih temperatura zavrnuta, i urinirao. Nije se ni osvrnuo na decu i ljude oko sebe. Nije čak primetio ni fotoreporterku koja ga je uhvatila na delu.

Stajao je tako ispred česme nekoliko minuta i hladnokrvno odšetao. Kao da je uriniranje po najlepšem beogradskom parku i česmi koja je spomenik kulture nešto sasvim normalno.

Nama je - osim toga što je pristojno odeveni deda učinio nešto krajnje nepristojno - zasmetalo još nešto: nigde nijednog komunalnog policajca nije bilo. Da nije i njima zbog praznika dodeljeno malo više slobodnih dana?

Ivana Mihajlović

Izmileli na 15 stepeni

Petnaest stepeni usred zime izmamilo je skoro ceo Beograd na ulice. Čitave porodice, sa sve kućnim ljubimcima, pohrlile su napolje da uhvate malo sunca. Deca su jurila, igrala žmurke, mladi su obilazili butike, a suncu su se obradovali i najstariji penzioneri koji su se okupili na Kalemegdanu da odigraju koju partiju šaha.

Beograd je postao šaren, kao usred proleća.

Doduše, prema verovanju starih - zeleni Božić znači beo Uskrs: kažu da će na najradosniji hrišćanski praznik biti hladno i snežno ako je za Božić toplo. Neće valjda.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.