Izvor: Blic, 29.Sep.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠESTI PROTEST "NE DA(VI)MO BEOGRAD" Stigli transparetni, ali Beli Preletačević ispred Skupštine grada

Šesti po redu protest zbog rušenja objekata u Savamali počeo je ispred Skupštine grada u organizaciji inicijative Ne da(vi)mo Beograd, a ljudi još uvek pristižu.

Za sada su ispred Starog dvora pristigli organizatori sa transparentima i nekoliko stotina ljudi, a podršku su im pružili Zoran Alimpijević, Sonja Biserko i pevač Ogi Radivojević, pisac Marko Vidojković, urednik Jovan Ćulibrk. Na protest je stigao i Ljubiša Beli Preletačević sa članovima svog mladenovačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokreta Sarmu probo nisi.

Organizatori najavili su podršku udruženja građana iz drugih gradova, a među njima i pozante sportiste, novinare, pisce i druge. Ovog puta protestno okupljanje nosi slogan "Nema straha, nema predaje" i prema rečima inicijative njegove poruke usmerene su Tužilaštvu , za koje tvrde da nije učinilo ništa da istraga o tome ko je rušio objekte u Savamali ima pomake. Zbog toga će se protestani prošetati do zgrade Višeg tužilaštva. Skup će se kretati terazijama, kralja Milana do Slavije, a zatim Marašlom Tolbuhina do katanićeve

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.