SAOBRAĆAJNA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Automobil udario ženu na uglu BATUTOVE I DIMITRIJA TUCOVIĆA

Izvor: Telegraf.rs, 15.Avg.2016, 07:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U CENTRU BEOGRADA: Automobil udario ženu na uglu BATUTOVE I DIMITRIJA TUCOVIĆA

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala 112 intervencija od kojih 18 na javnom mestu, uključujući dve saobraćajne nesreće, rekla je za Telegraf portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Prva saobraćajna nesreća dogodila se u 21.05 na Novosadskom putu u kojoj je žena (42) imala lakše povrede glave, te je prebačena neurohirurgu Urgentnog centra, a potom na VMA. Druga saobraćajna nesreća dogodila se na uglu Batutove i Dimitrija Tucovića u 21.25 kada je ženska osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (59) u svojstvu pešaka povređena, te je prevezena ortopedu Urgentnog centra - rekla je Macura.

Juče u toku dana najviše su se javljali srčani bolesnici, hipertoničari i astmatičari.

Veoma je zanimljiv podatak da je i u toku noći bio identičan broj intervencija Hitne pomoći kao i preko dana. Dakle, 112 intervencija od kojih 18 na javnom mestu i tri saobraćajne nesreće.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.