SAJAM POSLOVA ZA STUDENTE I DIPLOMCE TEHNIČKIH FAKULTETA

Izvor: Kurir, 28.Okt.2010, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAJAM POSLOVA ZA STUDENTE I DIPLOMCE TEHNIČKIH FAKULTETA

BEOGRAD- Sajam poslova za studente i diplomce tehničkih fakulteta pod sloganom „Kreiraj svoju budućnost” biće održan 1. i 2. novembra od 9 do 17 časova, a ulazak za sve posetioce biće besplatan.

Šesti po redu sajam ima za cilj da se sadašnjim i budućim mladim inženjerima pomogne da lakše i brže dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja u okviru svoje struke. Sajam organizuju studentska udruženja „Istek Beograd” i „Best Beograd” u zgradi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tehničkih fakulteta u Bulevaru kralja Aleksandra 73.

Ovaj događaj treba da pomogne mladim akademcima da stečeno znanje primene u nekoj od kompanija koje uspešno posluju u Srbiji, kako bi se, između ostalog, sprečio dalji „odliv mozgova”. Studenti će biti u prilici da ostave svoju biografiju u elektronskoj bazi, koja će biti dostupna svim kompanijama učesnicama, ali i da direktno stupe u kontakt sa predstavnicima kompanija tokom dva dana sajma.

Prošlogodišnji sajam, na kome je učestvovalo 44 kompanije, posetilo je 4.500 studenata, dok je u elektronsku bazu uneto 3.500 biografija. Dodatne informacije o ovom događaju mogu se potražiti na sajtu njnjnj.jobfair.rs

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Sajam poslova za studente i diplomce tehničkih fakulteta

Izvor: Glas javnosti, 29.Okt.2010, 09:24

BEOGRAD- Sajam poslova za studente i diplomce tehničkih fakulteta pod sloganom „Kreiraj svoju budućnost” biće održan 1. i 2. novembra od 9 do 17 časova, a ulazak za sve posetioce biće besplatan...Šesti po redu sajam ima za cilj da se sadašnjim i budućim mladim inženjerima pomogne da lakše...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.