SAJAM KOMFORA!

Izvor: Kurir, 16.Nov.2010, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAJAM KOMFORA!

Otvoren 48. međunarodni sajam nameštaja. Do 21. novembra na njemu će se predstaviti oko 350 izlagača iz zemlje i 150 iz sveta

Sajam komfora!

To je u najkraćem opis 48. međunarodnog sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije.

Znamo, naziv zvuči dosadno, ali je na sajmu predivno!

Poželećete da se uvalite u neku od fotelja, pogotovo onu koja masira, potom ćete poželeti da zaspite, ali nema spavanja, ima još puno uživancije!

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />Zamislite konja u vašoj dnevnoj sobi, i to crnog, s lampom na glavi, fenomenalno, zar ne? Toliko inspiracije... Možete se prepustiti čarima ljubavne stolice indijskih dizajnera ili, možda, masaži u đakuziju s raznim svetlosnim i zvučnim efektima. Kupoholičarke, zamislite orman veličine jedne sobe, a pored ormana cipela s štiklom, šta li je to? Kožna fotelja i to u crvenoj, crnoj i beloj boji, a ima i zebrasta!

Pod sloganom „In mesto za nameštaj", na 48. međunarodnom sajmu nameštaja okupilo se oko 500 izlagača iz zemlje i sveta.

Uprkos krizi, možete pronaći komade nameštaja po ceni od svega 1.500 dinara, a ima i onih i do nekoliko hiljada evra.

- Uvereni smo da će 48. sajam biti uspešan jer su hale pune, a to je jedan od pokazatelja značaja ove manifestacije - kaže Branislav Krmar sa Sajma nameštaja.

Generalni sponzor ovogodišnje manifestacije je Forma ideale, na čijem se štandu na akciji nudi više od sto artikala, od kojih je dvadeset na sniženju do 40 odsto.

- Naša promotivna akcija održava se pod sloganom „Uklapa se" i trajaće i posle Sajma, do 12. decembra. Imamo atraktivan i moderan nameštaj i nadam se da ćemo se predstaviti u pravom svetlu. Izložićemo nove sisteme elemenata „Primavera" i „Tramonto", a pripremili smo i više od 100 artikala koji će biti na akcijskoj prodaji - kaže Aleksandar Ružesković, rukovodilac službe za medije i odnose s javnošću.

Ivana Mihajlović

Radno vreme: od 10 do 20 časova

Cena pojedinačne ulaznice: 300 dinara

Cena grupne ulaznice: 200 dinara

Parking: 100 dinara na sat

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.