Rođendanski popust u „Delta sitiju“

Izvor: Blic, 01.Nov.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rođendanski popust u „Delta sitiju“

Prvi šoping mol u Beogradu, „Delta Siti”, danas slavi svoj prvi rođendan. Ovim povodom pripremili su zabavni program i igre za decu. Većina prodavnica danas odobrava i „rođendanski popust” od 10 do 30 odsto.

„Delta siti” svoja vrata otvara u 9 sati, a prve posetioce očekuju pokloni iznenađenja. U prepodnevnim časovima mališane će zabavljati klovnovi, a od 11 sati, u šarenilu balona u „Dečjem kutku”, veselim igricama uveseljavaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ih i animatori, koji će im deliti i poklone. Posebni pokloni namenjeni su deci, koja kao i „Delta siti", ove godine proslavljaju prvi rođendan.

- Očekujemo pravu festivalsku atmosferu. U želji da na pravi način obeležimo ovaj dan pripremili smo bogat muzički program, zanimljive igrice, a za mališane smo napravili „Bajkodrom” gde će od 15 sati moći da upoznaju svoje omiljene likove Snežanu, Pepeljugu, Zlog Vuka, Vešticu, u koje će se kostimirati glumci pozorišta „Boško Buha” Borka Tomović, Ivan Jeftović, Nada Macanković i drugi - kaže Slađana Lazić ispred „Delta Sitija”.

Gorica Nešović i Dragan Ilić, od 17 sati, otkriće nove talente u glumi, pevanju, sviranju, imitaciji, a najuspešnije očekuju i pokloni, zainteresovani mogu da se prijave od 16.30 na označenom pultu u holu. Posetioce će zabavljati i Loko bend, a velika žurka završiće se tek u ponoć uz ritmove DJ Pepe, do kada će raditi i sve prodavnice u molu.

Većina prodavnica, povodom ovog slavlja, odobrila je i popuste na svoje proizvode. Tako u „Espritu” daju popust od 10 odsto na svaku kupovinu, a u „Morganu” su svi artikli sniženi za 20 odsto. „Teli Vejli”, „Orsej” i „Vero moda” cene pojedinih artikala iz novih kolekcija za jesen zimu snizili su i do 30 odsto.

Sniženje u "Super maksiju"

U „Super maksiju”, u „Delta sitiju” mogu se naći najekskluzivniji artikli poput sabljarke, ajkulinog mesa, egzotičnog voća kao što je kivano, karambola, vina i sireva. Povodom godišnjice poslovanja u ovom marketu srepremili su posebna iznenađenja, poklone kao i akciju sniženja za ekskluzivne artikle. Tako sada belo vino „Gavi Freixenet Carta Nevada” sa dve čaše staje 999,90, 50g crnog i crvenog „Lico” kavijara 187,90, 120g dimljenih fileta lososa 369,90, 100g sira „Paladin” 129,90, a 2 kg „premium” torte 1.100,90 dinara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.