Rezultati obdukcije ukazuju da su psi u naselju Braće Jerković otrovani

Izvor: Studio B, 17.Feb.2011, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati obdukcije ukazuju da su psi u naselju Braće Jerković otrovani

Prvi rezultati obdukcije dva uginula psa, pronadjena u naselju Braće Jerkovic, koju je uradio Fakultet za veterinarsku medicinu, ukazuju da postoji opravdana sumnja da je uginuće posledica trovanja.

Sadržaj želuca oba psa poslat je na VMA na dalje toksikološke analize.Treći pas, koji je istog dana prebačen u karantin VU „Veterina Beograd" u Ovči, i dalje je u teškom stanju, ima unutrašnja krvarenja, pa se veterinari bore za njegov život, saopštava Veterina Beograd.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Preliminarni rezultati pokazali da su psi otrovani

Izvor: SrbijaNet.rs, 17.Feb.2011

Veterinarska ustanova "Veterina Beograd" saopštila je danas da su preliminarni rezultati obdukcije potvrdili da su dva uginula psa iz naselja Braće Jerković otrovana, a da je treći pas i dalje u teškom stanju. Prvi rezultati obdukcije pasa, koji su pronadjeni mrtvi u utorak

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.