Reporter: Demolirani novi semafori u Zemun Polju

Izvor: Studio B, 15.Okt.2014, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reporter: Demolirani novi semafori u Zemun Polju

Ispred grupe građana iz Zemun Polja, obratio nam se reporter koji kaže da su tokom noći demolirani novi semafori u centru naselja. Građani mole Studio B za pomoć i traže od nadležnih da ih zaštite od nasilnika koji noću haraju naseljem.

U centru Zemun polja uništeno je šest nedavno postavljenih semafora, koji su čekali puštanje u rad.

Ovu vest dobili smo od reportera koji nam se obratio ispred grupe građana koja moli Studio B da nadležnima skrene pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << na uslove života u tom nasleju.

"Mi žitelji ovog naselja imamo problem sa huliganima i to godina. Svaku noć nesto drugo razbijaju,stakla od pekara, prodavnice ili obaraju kante, pljačkaju i lupaju trafike ili jednostavno urlaju po centru i bude narod. Policija se svaki put odazove, ali dok oni stignu, svi se uvek razbeže. Njihov odgovor je da imaju jednu patrolu koja se tu kreće", kaže reporter Studija B.

On napominje da je Zemun polje nekada imalo stanicu policije, na koju je bačena bomba, pa je stanica rasformirana.

Reporter dodaje da su zbog bezbednosti dece i starijih na najprometnijem mestu, građani godinama tražili od grada semafore.

"Sada kada smo ih konačno dobili, uništeni su, zato što je ovde noću kao na divljem zapadu. Pomozite nam" - kaže reporter. 

Studio B odmah je Sekretarijat za saobraćaj obavestio o razbijanju semafora.

U opštini Zemun saznali smo da je lokalna samouprava davno izdvojila deo prostora Mesne Zajednice za potrebe policije.

Obratili smo se i Birou MUP-a za saradnju sa medijima.

Očekujemo odgovor na pitanje da li je u planu otvaranje policijske stanice u Zemun polju, odnosno pojačana dežurstva policije u tom naselju.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Reportet: Demolirani novi semafori u Zemun Polju

Izvor: Studio B, 15.Okt.2014

Ispred grupe građana iz Zemun Polja, obratio nam se reporter koji kaže da su tokom noći demolirani novi semafori u centru naselja. Građani mole Studio B za pomoć i traže od nadležnih da ih zaštite od nasilnika koji noću haraju naseljem. ..U centru Zemun polja uništeno je šest nedavno postavljenih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.