Renovirana pijaca u Žarkovu

Izvor: Studio B, 19.Avg.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Renovirana pijaca u Žarkovu

Za stanovnike Žarkova, Julinog brda i Belih voda jedna dobra vest. Upravo je završena prva faza rekonstrukcije privremene pijace na uglu ulica Ilije Đuričića i Trgovačke ulice, koja je do skoro bila u jako lošem stanju.

Ko god da je dugi niz godina kupovao na maloj, privremenoj pijaci u Trgovačkoj ulici, koja se s godinama tu odomaćila i postala glavno mesto snabdevanja stanovnika Žarkova, Belih voda i Julinog brda, seća se kako je ona do pre par meseci izgledala- ruglo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << slažu se i prodavci i kupci, te je kažu bilo krajnje vreme da se ona napokon dovede u red. U infrastrukturnom, zakonskom, ali i estetskom smislu.

Pijacu koja sada ima 61 uređenu tezgu renovirao je Poslovni prostor opštine Čukarica, a reč je o prvoj fazi rekonstrukcije.

-`Rekonstrukcijom pijace i njenim uređenjem obezbediće se komunalni red i sprečiti nelegalna prodaja - rekao je predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić u razgovoru sa građanima, koji su istakli zadovoljstvo zbog uređenog pijačnog prostora u ovom delu Žarkova. Zakupci tezgi, takođe ističu da su uređenjem pijace sada uslovi za rad daleko bolji.

Pored zelene pijace, pravo na zakup tezgi imala su i fizička i pravna lica koja obavljaju delatnost prodaje industrijskih prehrembenih i neprehrambenih proizvoda i koji obavljaju zanatske usluge.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Renovirana pijaca u Žarkovu

Izvor: Blic, 19.Avg.2015

Završena je prva faza rekonstrukcije privremene pijace na uglu ulica Ilije Đuričića i Trgovačke u Žarkovu, kojom upravlja JP "Poslovni prostor opštine Čukarica"...Renoviranu pijacu obišao je danas predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i vd direktora Poslovnog prostora opštine Čukarica...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.