Rekonstrukciji Ulice Vojvode Stepe počinje tokom jula

Izvor: Studio B, 02.Jul.2014, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rekonstrukciji Ulice Vojvode Stepe počinje tokom jula

Rekonstrukcija tramvajske pruge, kolovoza, trotoara i infrastrukture u Ulici vojvode Stepe, od Autokomande do okretnice na Banjici, počeće tokom ovog meseca, saopštila je Uprava grada Beograda.

Obnova ce obuhvatiti i radove na saobraćajnoj opremi i signalizaciji, osvetljenju, elektroenergetskoj infrastrukturi, izmeštanju i zaštiti postojećih komunalnih instalacija. Dužina deonice iznosi 4.500 metara, a rok za izvođenje radova je godinu dana.

Javna prezentacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << radova na rekonstrukciji Ulice Vojvode Stepe biće održana u petak, 11. jula, saopštila je Gradska uprava Beograda.

Kako se navodi, prezentacija će prikazati na koji način će biti rekonstruisana tramvajska dvokolosečna pruga, tramvajska kontaktna mreža, kolovoz, trotoar i infrastruktura u toj ulici, a od Autokomande do okretnice na Banjici.

Zainteresovani građani moći će 11. jula u 12 sati da vide i predviđene faze u radovima u prostorijama Gradske uprave grada Beograda.

"Zainteresovani građani, vlasnici i zakupci lokala mogu se informisati o fazama realizacije projekta", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.