Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Dec.2012, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reklamijada 2012 na Ekonomskom fakultetu

U najvećem amfiteatru Ekonomskog fakulteta, 12. i 13. decembra od 21.00, biće održana Reklamijada 2012, koju već desetu godinu zaredom organizuje Marketing Workshop. Cena ulaznice je 200 dinara. Ova humanitarna manifestacija ima za cilj da kroz smeh i dobro raspoloženje okupi što veći broj mladih i da pomogne socijalno najugroženijim kategorijama stanovništva. U saradnji sa [...]The post Reklamijada 2012 na Ekonomskom fakultetu appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Dvorana Doma sindikata – repertoar od 6. do 12. decembra

Izvor: DANuBeogradu.rs, 08.Dec.2012

Pogledajte repertoar Dvorane Doma sindikata (Trg Nikole Pašića 5a) koji će važiti od 6. do 12. decembra. Uskoro će se u salama Doma sindikata prikazivati filmovi “Hobit: Neočekivano putovanje” (13. decembar), “Zvončica i tajna krila 3D”, “Pijev život” (20. decembar) i “Semijeva...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.