Redovi dva sata pre otvaranja

Izvor: Blic, 01.Apr.2009, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Redovi dva sata pre otvaranja

Nekoliko stotina Beograđana juče već od šest sati ujutru stajalo je u redu i čekalo otvaranje najvećeg šoping centar na Balkanu „Ušće". Međutim, prve kupce, među kojima je najviše bilo penzionera, nisu zanimali luksuzni butici, već su svi sa vrata samo hrlili u supemarket „Idea".

Odmah nakon otvaranja centra nije se moglo sići niz pokretne stepenice koje vode do ulaza u supermarket „Idea", a prava „tuča" nastala je tek oko kolica za kupovinu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Kupila sam hleb, mleko, ulje, voće, sve ono što i inače pazarim za kućne potrebe. Došla sam ovako rano, jer su cene na otvaranjima uvek jeftinije, pa sam uštedela neki dinar. Inače centar je prelep, malo sam prošetala da vidim šta ima, ali cene u većini butika su nepristupačne za moje uslove- kaže sugrađanka Marija Petrović, koja je među prvima pazarila u marketu, a ispred centra „Ušće" bila već u sedam sati.

U marketu „Idea" organizovana je i nagradna igra u kojoj su kupci, koji su pazarili za iznos veći od 1.500 dinara, mogli da osvoje poklon paket namirnica, kućni aparat, LCD televizor, spa tretman ili skuter. Nagradna igra trajaće još četiri dana, a do petka svaki stoti kupac neće plaćati račun, već će namirnice iz korpe dobiti na poklon.

Iako je u početku delovao pusto, već dva sata nakon otvaranja šoping centar „Ušće" bio je pun posetilaca, a kolone ljudi pristizale su iz nekoliko pravaca. Većina posetilaca, ipak, centrom se šetala „praznih ruku", komentarišući nove brendove i njihove cene, a najviše ih je zainteresovao butik „XYZ", u okviru koga se prodaju brendovi „Armani", „Versaće", „D&G", „Fere", „Ralf Loren", „Džast Kavali"...

Finalni radovi na bioskopu i kuglani

Na poslednjem spratu centra nalaze se radnje sportskih brendova „Najk", „Ribok", restorani brze hrane i butici za decu „Turbo limač", „Enci menci", „Ciciban"... Međutim, u kuglani i bioskopu, koji su takođe na ovom spratu, još su u toku finalni radovi, pa će oni biti otvoreni od 15. aprila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Na Ušću od igle do lokomotive

Izvor: Danas, 01.Apr.2009

Najveći šoping centar na Balkanu, novobeogradsko „Ušće“, primio je juče izjutra prve kupce na svojih 130.000 kvadratnih metara. Da je svetska ekonomska kriza stigla i u Srbiju, najbolje se moglo videti na otvaranju zaista grandioznog zdanja u podnožju nekadašnje zgrade CK, a sada poslovnog...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.