Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Nov.2020, 12:33

Recepti za jaja: kuvana jaja, punjena jaja, jaja na oko, kajgana

Jaja mogu da se jedu kuvana, poširana, pržena, pa čak i sirova; za doručak, užinu, ručak, večeru. Ali, važno je da budu sveža – jer će imati bolji ukus. Danas na planeti živi više od 25 milijardi pilića i kokošaka, pa smo sigurni da bar jaja ima. A u domaćinstvima širom sveta potroši se godišnje … Članak Recepti za jaja: kuvana jaja, punjena jaja, jaja na oko, kajgana se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.