Razišla se saobraćajna gužva u gradu, kolaps izazvao prolazak strane delegacije

Izvor: 24sata, 30.Okt.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razišla se saobraćajna gužva u gradu, kolaps izazvao prolazak strane delegacije

Kako javljaju dežurni dispečeri "Beogradskog taksija", velike saobraćajne gužve u gradu se razilaze nakon prolaska strane službene delegacije, zbog koje je Karađorševa ulica bila u blokadi skoro sat vremena.

Iz "Beogradskog tasksija" su za "24 sata" potvrdili da se razilazi gužva u Karađorševoj ulici. U ovom taksiju su nam ranije potvrdili da je policija s vremena na vreme tokom popodneva zaustavljala saobraćaj u ovom delu grada, zbog prolaska strane delegacije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />Autobusi koji polaze sa autobuske stanice nisu bili u mogućnosti da se uključe u saobraćaj u Karađorđevoj ulici.

Gužvi više nema ni na Starom savskom mostu iz pravca Novog Beograda, ni u Bulevaru vojvode Mišića, potvrđuju u "Beogradskom".

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.