„Raspust za Dž u Domu omladine

Izvor: Studio B, 06.Jan.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Raspust za Dž" u Domu omladine

U okviru besplatnih programa Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, i ove zime u Domu omladine biće organizovana manifestacija „Raspust za Dž".

Nakon novogodišnjih praznika, od 13. do 19. januara đaci i studenti mogu učestvovati u brojnim besplatnim radionicama filma, mjuzikla, stripa i ilustracije, pozorišne umetnosti, kreativnog pisanja, di-džejinga i vi-džejinga.

U večernjim satima mladi će moći da se zabave uz besplatne filmske projekcije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << koje su organizovane pod pokroviteljstvom Ambasade SAD u Beogradu, kao i uz muzičke programe. Poslednjeg dana manifestacije radovi polaznika biće predstavljeni na javnim prezentacijama.

Snimaće se filmovi, pevati pesme iz mjuzikla, organizovati žurke i izložbe, družiti se i uživati, te se pozivaju mladi iz Beograda i Srbije da ovaj zimski raspust provedu na zabavan, koristan i kvalitetan način, navodi se u saopštenju Doma omladine.

Prijave za radionice su obavezne, i to putem mejla radionice@domomladine.org . U naslovu mejla potrebno je navesti „Raspust za Dž", a u prijavi napomenuti za koju se radionicu prijavljuje, napisati ime i prezime i kontakt telefon. Prijave su otvorene do popune kapaciteta predviđenih za radionice. Svi prijavljeni biće putem mejla obavešteni o učešću u radionicama i ostalim detaljima, ističe se u saopštenju.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.