Raspisan konkurs za socijalno neprofitne stanove

Izvor: Studio B, 20.Apr.2011, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za socijalno neprofitne stanove

Grad Beograd raspisao je juče konkurs za prodaju 1.050 socijalno neprofitnih stanova, od kojih je 330 namenjeno mladim bračnim parovima.

Pravo učešća nemaju oni koji su izabrani, imenovani ili postavljeni u organima grada, gradskih opština i javnim preduzećima, a prvi put mogu da konkurišu zaposleni u Vojsci Srbije i izbegli i prognani.

Prijavljivanje traje do 19.maja u zgradi Gradske uprave u Ulici 27.marta.

Gostujući u našim Vestima u 7, član Gradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << veća Zoran Kostić rekao je da će se cena kvadrata znati tek po završetku izgradnje, ali da će biti na nivou cena stanova u Vojvođanskoj i onih koji se grade na mestu kasarne 4.juli na Voždovcu.

Prvi stanovi biće useljeni početkom 2013-te, na teritoriji celog Beograda.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.