Raspisan konkurs za dodelu novčanih nagrada studentima

Izvor: Glas javnosti, 26.Okt.2010, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za dodelu novčanih nagrada studentima

OBRENOVAC - Komisija za kulturu i obrazovanje opštine Obrenovac raspisala je konkurs za dodelu 55 studentskih novčanih nagrada najboljim studentima osnovnih i master studija akreditovanih fakulteta i viših škola u školskoj 2010/2011. godini koji imaju prebivalište na teritoriji ove opštine.

Studenti fakulteta čiji je osnivač Republika Srbija dobiće 50, a studenti akreditovanih privatnih fakulteta pet nagrada. Novčana nagrada je 54.000 dinara (neto po studentu). Konkurs je otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << do 15. novembra.

Pravo da učestvuju na konkursu imaju redovni studenti osnovnih studija od druge godine i studenti master studija koji su prvi put upisali odgovarajuću godinu, koji nisu izgubili odnosno obnovili nijednu godinu i imaju kontinuitet u studiranju, čija je prosečna ocena najmanje osam, koji su upisani na akreditovane fakultete i više škole Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji opštine Obrenovac.

Ne mogu konkurisati zaposleni studenti II stepena studija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.