„Rakovica otvorenog srca 1. januara

Izvor: Studio B, 31.Dec.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Rakovica otvorenog srca" 1. januara

Opština Rakovica organizuje 1. januara tradicionalnu manifestaciju „Rakovica otvorenog srca". Od 12 do 15 časova, na platou ispred „Mekdonaldsa" na Vidikovcu za decu i njihove roditelje očekuje bogat zabavni program.

Mališani će moći da uživaju u novogodišnjoj dečjoj predstavi, a moći će i da se fotografišu sa maskotama animiranih junaka (Sunđer Bob, Miki Maus, Mini, Pepa prase).

Klovnovi će animirati decu pravljenjem balona, dok će Deda Mraz deliti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << najmlađima slatkiše.

Predviđen je i nastup dva kulturno-umetnička društva, Pevačkog društva „Prelo", kao i dva rok benda „Roser" i „ZzRok", a nastupiće i Škola gitare „Čupavko" i Škola engleskog jezika „Rainbow". Program će voditi Prljavi inspektor Blaža.

Svi mališani imaće priliku da uživaju u besplatnom klizanju od 11 do 13 časova na klizalištu koje se nalazi ispred „Mekdonaldsa", a moći će i besplatno da uživaju u luna-parku koji se nalazi u blizini.

Kancelarija za mlade opštine Rakovica imaće postavljene štandove na kojima će prodavati crvene novogodišnje nosiće. Sakupljeni novac biće uplaćen u humanitarne svrhe.

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

„Grad otvorenog srca" 1. januara u Obrenovcu

Izvor: Studio B, 31.Dec.2014

Opština Obrenovac, po peti put, organizuje 1. januara od 12 do 15 časova na Trgu dr Zorana Đinđića manifestaciju „Obrenovac - grad otvorenog srca". Deci Obrenovca će Novu godinu poželeti muzičari, pesnici, plesači, klovnovi i drugi zabavljači...Program, koji će se odvijati na gradskom trgu,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.