Radovi u Radničkoj i čišćenje Terazijskog tunela

Izvor: Studio B, 09.Apr.2016, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi u Radničkoj i čišćenje Terazijskog tunela

Zbog redovnog održavanja, za saobraćaj će od 8. aprila od 22 časa do sutra, 11. aprila u 4 časa biti zatvorena Radnička ulica na Čukarici, u delu od Bulevara vojvode Mišića do Savske magistrale (smer ka Savskoj magistrali), saopštavaju iz „Beokom servisa"

Vozila koja se kreću od centra biće preusmerena na kolovoznu traku suprotnog smera u jednu saobraćajnu traku, a vozila koja se kreću ka centru mogu koristiti preostale dve saobraćajne trake.

Alternativni >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pravac kretanja je Požeška ulica, od Mosta na Adi, to jest od Bulevara vojvode Mišića.

Iz ove gradske službe saopštavaju i da će čišćenje Terazijskog tunela trajati od 8. do 16. aprila.

Tunel će biti zatvoren za saobraćaj noću od 22 do 6 časova, a tokom radova za saobraćaj će biti otvoren smer ka Novom Beogradu, dok će alternativni pravac ka centru biti Prizrenska ulica.

U prvoj fazi biće tretirana strana tunela u smeru ka Novom Beogradu od Nušićeve do Prizrenske ulice, od 8. do 12. aprila, a u drugoj fazi strana tunela u smeru ka Nušićevoj ulici, od Prizrenske do Dečanske ulice, od 12. do 16. aprila.

Ekipe JKP „Beograd-put" u navedenom periodu radiće na pranju tunela, popravci lamperije i zidnih pločica. Deo radova na zameni sijalica i popravci rasvete obaviće JKP „Javno osvetljenje".

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.