Radovi u KBC Zemun i na ortopedskoj klinici Banjica

Izvor: Studio B, 28.Jul.2010, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi u KBC Zemun i na ortopedskoj klinici Banjica

Grad finansijski pomogao KBC „Zemun” i Institut za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica”

Iz gradskog budžeta izdvojeno je 22,2 miliona dinara za investiciono održavanje Stare bolice u Kliničko-bolničkom centru „Zemun” i 2,5 miliona dinara za rekonstrukciju Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica”.

U Staroj bolnici izvešće se radovi na investicionom održavanju prizemlja, prvog i drugog sprata krila prema Gundulićevoj ulici, dok su sredstava odobrena Institutu „Banjica” namenjena pokriću dela troškova rekonstrukcije i adaptacije desetog odeljenja Službe za ortopediju.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Banka kostiju" u Institutu Banjica

Izvor: B92, 28.Jul.2010

U ovoj ustanovi bi trebalo da se obavlja presađivanja kostiju sa preminulih, a one će biti čuvane u specijalnim frižiderima do trenutka intervencije...Svake nedelje pojavi se poneki pacijent kome je potrebno uraditi transplantaciju kostiju, a mnogima bi bili spaseni ekstremiteti kada bi se za presađivanja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.