Izvor: Glas javnosti, 26.Okt.2010, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Dimitrija Tucovića

BEOGRAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u ulici Dimitrija Tucovića danas od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u ulici Dimitrija Tucovića (parna strana), između Igmanske i Laze Dokića, i u Laze Dokića.

Za najnužnije potrebe obezbeđena je autocisterna s vodom za piće. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na 3606-606, kao i na veb-sajtu www.bvk.rs.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prve slovenačke penzije oko Nove godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2010

BEOGRAD -..Sporazum o socijalnom osiguranju između Slovenije i Srbije, stupa na snagu 1. novembra, a isplata prvih penzija na osnovu tog dokumenta počeće oko Nove godine, rečeno je u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO)...Rešenja će dobiti oko 10.000 penzionera koji su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.