Radovi na vodovodnoj mreži na Zvezdari

Izvor: Studio B, 07.Maj.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na vodovodnoj mreži na Zvezdari

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara u četvrtak, 9. maja, od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici starca Vujadina.

Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđena je autocisterna.

Sve dodatne informacije potrošači mogu da dobiju u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na broj telefona 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se naći i na veb-adresi www.bvk.rs.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delovi Zvezdare u petak bez vode

Izvor: Blic, 07.Maj.2013

Potrošači u Banjskoj i Ulici Đuke Dinić ostaće bez vode u petak, 10. maja, od 8.30 do 14 sati zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Zvezdari...Za najnužnije potrebe obezbeđena je cisterna s vodom za piće...Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.