Radovi na vodovodnoj mreži na Vračaru

Izvor: Studio B, 11.Okt.2010, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na vodovodnoj mreži na Vračaru

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, u sredu, 13. oktobra, od 9 do 15 sati bez vode će ostati potrošači u Šumatovačkoj, između Maksima Gorkog i Đerdapske, Svetolika Rankovića i Marulićevoj.

Za najnužnije potrebe obezbeđena je autocisterna s vodom, a iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije" mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, kao i na veb-adresi www.bvk.rs.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

VRAČAR U SREDU BEZ VODE

Izvor: Kurir, 12.Okt.2010, 16:00

BEOGRAD - Potrošači u Šumatovačkoj ulici, na delu između Maksima Gorkog i Đerdapske, kao i u ulicama Svetolika Rankovića i Marulićevoj u sredu biće bez vode od devet do 15 sati, saopštio je "Beogradski vodovod i kanalizacija"...Iz tog preduzeća apeluju na građane da pripreme neophodne zalihe...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.