Radovi na rekonstrukciji Cvetnog trga i vikendom

Izvor: Studio B, 02.Avg.2015, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na rekonstrukciji Cvetnog trga i vikendom

Rekonstrukcija Cvetnog trga teče po planu, a gradska preduzeća angažovana su i vikendom kako bi se rok ispoštovao, rekao je za Beoinfo direktor „Beokoma" Darko Glavaš.

- Subotom i nedeljom ekipe gradskih javnih preduzeća rade od 8 do 20 časova da bi se ispoštovao zadati rok. Deo radova „Zelenilo - Beograd" i „Beogradski vodovod" već su završili, a trenutno su u toku obimniji radovi koje izvodi „Beograd-put". Na terenu nema nikakvih problema i radovi teku po predviđenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << dinamici - istakao je Glavaš.

Trg će, kako je ranije najavio gradski menadžer Goran Vesić, imati dva nivoa, a sačuvaće se i hrast star dva veka. Rok za završetak ovih radova je 75 dana.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

ROKOVI MORAJU DA SE ISPOŠTUJU: Rekonstrukcija Cvetnog trga i vikendom

Izvor: Kurir, 02.Avg.2015

Radnici rade od 8 do0 20 časova, a sačuvaće se i hrast star dva veka..BEOGRAD - Rekonstrukcija Cvetnog trga teče po planu, a gradska preduzeća angažovana su i vikendom kako bi se rok ispoštovao, izjavio je danas direktor „Beokoma” Darko Glavaš...On je za Beoinfo rekao da subotom i nedeljom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.