Radovi na bazenu u Obrenovcu

Izvor: Studio B, 26.Nov.2014, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na bazenu u Obrenovcu

Predsednik Gradske opštine Obrenovac Miroslav Čučković obišao je radove na obrenovačkim bazenima, na kojima zamenjuju ventilacioni sistemi, cevi i automatizacija, saopštila je Opština Obrenovac.

Čučković je rekao da je JP Sportsko-kultuurni centar u Obrenovcu pretrpeo najveću štetu u majskim poplavama i da su u toku radovi vredni oko 400 hiljada evra.

"Iz budžeta opštine biće izdvojena sredstva za novu saunu, a što se tiče male i velike pozorišne sale >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << u objektu Doma kulture, rukovodstvo SKC-a je imalo sastanke u Ministarstvu kulture i najverovatnije će njihova rekonstrukcija biti finansirana sredstvima Francuske", rekao je Čučković.

Direktor JP Sportsko-kulturni centar "Obrenovac" Petar Jovičić je rekao da se trenutno radovi izvode u postrojenju zimskog bazena, da je rok za završetak radova 60 kalendarskih dana i da, za sada, radovi teku po planu.

"Trenutno se izvode radovi na elektro instalacijama, termotehnici i klima komorama, biće zamenjen i postavljen najmoderniji sistem za automatizovano hlorisanje vode, planiramo dve nove saune i platformu za dečji bazen u okviru postojećeg, tako da će i najmlađi sugrađani moći da koriste zatvoren bazen", kazao je Jovičić.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.