Radovi na auto-putu od Konjarnika do Dušanovca

Izvor: Studio B, 14.Okt.2012, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na auto-putu od Konjarnika do Dušanovca

U okviru radova na auto-putu kroz Beograd, u delu između petlji „Dušanovac" i „Konjarnik", zatvorena je polovina auto-puta u smeru od Niša ka Šidu.

U prvoj fazi saobraćaj će se odvijati na polovini auto-puta tako što će vozila koja se kreću u smeru od Šida ka Nišu koristiti dve saobraćajne trake, a vozila koja se kreću u smeru od Niša ka Šidu jednu.

Vozila koja idu ka Novom Beogradu mogu da se isključe s auto-puta u ulicu Vladimira Tomanovića, odnosno prema ulici Vojislava Ilića i „Plavom mostu".

Radovi na tom delu auto-puta trajaće do 27. oktobra.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Radovi na auto-putu kod „Plavog mosta“

Izvor: Danas, 14.Okt.2012

U delu između saobraćajnih petlji „Dušanovac“ i „Konjarnik“ biće zatvorena polovina auto-puta u smeru od Niša ka Šidu zbog radova na kolovozu auto-puta E-75 na prolasku kroz Beograd. Planirano je da se radovi odvijaju po fazama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.