Radovi na auto-putu kod Autokomande u smeru ka Nišu

Izvor: Studio B, 11.Jun.2012, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radovi na auto-putu kod Autokomande u smeru ka Nišu

Zbog izvođenja radova u okviru faze „1", danas od 16 časova za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna traka auto-puta, na potezu od petlje „Autokomanda" u smeru ka Nišu, u dužini od 1.200 metara, saopšteno je iz JP „Putevi Srbije".

Predviđeno vreme trajanja radova u okviru faze „1" je 30 dana, ukoliko to vremenski uslovi dozvole.

Vozila koja se kreću ka Nišu biće usmeravana u suprotnu kolovoznu traku auto-puta i za kretanje će koristiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << krajnju levu, preticajnu traku u smeru ka Beogradu.

Saobraćaj će se na ovoj deonici odvijati dvosmerno sve do tehničkog prolaza, na kome se vozila vraćaju u kolovoznu traku u smeru ka Nišu.

Vozila koja koriste servisnu saobraćajnicu ili dolaze iz pravca Slavije ili kružnog toka „Autokomanda", za kretanje ka Nišu koristiće preticajnu, krajnju levu saobraćajnu traku auto-puta u smeru ka Nišu.

U ovoj fazi za saobraćaj će biti zatvorena isključenja i uključenja ka Prešernovoj i Ljubićkoj ulici.

Vozila koja se kreću ka Beogradu zadržavaju svoj smer i za kretanje koriste voznu (srednju) saobraćajnu traku. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

JP „Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

Na internet-prezentaciji JP „Putevi Srbije" www.putevi-srbije.rs mogu se pronaći sve informacije o izmenama režima saobraćaja zbog izvođenja radova na auto-putu E-75 na prolasku kroz Beograd.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Izmena na obilaznici od Dobanovaca do Batajnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2012, 01:50

BEOGRAD -..Na novoizgrađenoj deonici obilaznice oko Beograda Dobanovci - Batajnica od danas će biti zatvorena traka u smeru prema Dobanovcima, najavili su Putevi Srbije...Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u traci prema Batajnici...Vozila koja saobraćaju iz pravca Novog Sada ka Beogradu do centra...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.