Radojičić: Od tima očekujem mnogo rada, san mi je da Beograd postane moderna evropska prestonica

Izvor: BKTV News, 07.Jun.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radojičić: Od tima očekujem mnogo rada, san mi je da Beograd postane moderna evropska prestonica

Skupština danas glasa za prvog čoveka prestonice.

Kandidat za gradonačelnika Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je njegov san da glavni grad Srbije u naredne četiri godine postane prava moderna evropska prestonica.

FOTO: Tanjug/Filip Krainčanić

“Od svog tima očekujem da mnogo rade i da imamo rezultate. Uložićemo mnogo truda kako bi ostvarili naše ciljeve, a građane ćemo redovno obaveštavati o našim planovima i ciljevima”, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << istakao je Radojičić.

On je u svom ekspozeu naglasio da će grad voditi sa puno posvećenosti, dodajući da je kao direktor Tiršove osetio potrebu da pokrene projekat izgradnje Tiršove 2.

FOTO: Tanjug/Filip Krainčanić

Govoreći o započetim i projektima koji će se tek raditi, on je kao jedan od najvažnih naveo izgradnju metroa.

Radojičić je za svog zamenika predložio Gorana Vesića, a za članove Gradskog veća SNS će predložiti Dragomira Petronijevića, Tanju Popović, Stevu Marušića, Miloša Dangubića, Gavrila Kovačevića, Zorana Adamovića, Elenu Bilić, Filipa Marjanovića, Fadilja Eminovića, Vojina Vučićevića i Vladimira Jestratijevića, Slobodana Šolevića i Milana Jankovića.

Prema proceduri, kandidata za gradonačelnika na samoj sednici predlaže predsednik skupštine Grada, a osim gradonačelnika, biće izabrani i njegov zamenik, kao i članovi Gradskog veća, koje predlaže gradonačelnik.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.