Radnik povređen na gradilištu u Preljini prebačen u Beograd

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2019, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik povređen na gradilištu u Preljini prebačen u Beograd

Radnik, koji je povređen kada je pao sa visine od 17 metara na gradilištu u novoj industrijskoj zoni u Preljini kod Čačaka, prebačen je iz čačanske Opšte bolnice u Urgentni centar u Beograd, potvrđeno je danas agenciji Beta u čačanskoj bolnici.

Povređeni radnik, star 32 godine, ima višestruke prelome, ali i povrede unutrašnjih organa.

On je izvodio građevinske radove na zgradi nemačke fabrike "Forverk", koja bi u Preljini trebalo da bude otvorena u junu ove godine.

Fabrika će se baviti proizvodnjom rezervnih delova za automobilsku industriju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Radnik povređen na gradilištu u Preljini prebačen iz čačanake u beogradsku bolnicu

Izvor: Danas, 16.Feb.2019

Radnik, koji je povređen kada je pao sa visine od 17 metara na gradilištu u novoj industrijskoj zoni u Preljini kod Čačaka, prebačen je iz čačanske Opšte bolnice u Urgentni centar u Beograd, potvrđeno je danas agenciji Beta u čačanskoj bolnici. Članak Radnik povređen na gradilištu u Preljini...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.