Radikali u Ripnju:Otvaranje mini klanica, mini pekara...

Izvor: Studio B, 05.Dec.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radikali u Ripnju:Otvaranje mini klanica, mini pekara...

Kandidat Srpske radikalne stranke za predsednika opštine Voždovac Bojan Mladenović obišao je naselje Ripanj i razgovarao sa građanima.

Mladenović je podsetio na mnoga lažna obećanja koja su naprednjaci Voždovčanima dali pre 4 godine.

„Tada su obećane značajne, vidljive promene u roku od šest meseci, bolji i kvalitetniji život, nova radna mesta. Uz pljeskavice koje su aktivisti SNS-a besplatno delili, Aleksandar Vučić je lično garantovao stanovnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << svih podavalskih naselja da će im biti asfaltirane ulice, uvedena kanalizaciona i vodovodna mreža, poboljšan gradski prevoz. Međutim, nakon četiri godine vlasti ni jedno njegovo obećanje nije ispunjeno! Umesto da polože, rekao je Mladenović.

„Ripanj je nekada bio čuven po fabrici Minel transformatori koja je zapošljavala pet hiljada radnika a koju je kroz privatizaciju uništio Nenad Popović potpredsednik DSS-a, inače koalicionog partnera naprednjaka na Voždovcu. SNS i DSS koji su odgovorni što radnici Minela ne primaju plate i koji vlast vrše četiri godine dokazali su svoju nesposobnost da Voždovčanima obezbede bolji život. Srpska radikalna stranka biračima nudi program koji predviđa otvaranje mini klanica i mini mlekara, značajna ulaganja u ratarstvo, povrtarstvo i stočarstvo, kao i pokretanje seoskog turizma u podavalskim naseljima", zaključio je Mladenović.

Bojan Mladenović je pozvao građane Ripnja da više ne nasedaju na lažna obećanja već da 15. decembra zaokruže broj 6 i glasaju za Srpsku radikalnu stranku, jer ih radikali nikada nisu slagali.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.