Radi se na povećanju bezbednosti učenika

Izvor: S media, 19.Avg.2009, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radi se na povećanju bezbednosti učenika

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da grad preduzima niz aktivnosti kako bi se povećao stepen bezbednosti učenika u beogradskim školama, prenela je gradska uprava.

Uoči nove školske godine, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova pokušaćemo da obezbedimo da svaka škola ima svog školskog policajca.

Policajci će proći obuku, a bilo bi idealno kada bi i živeli u delu grada gde se nalazi škola jer bi onda potpuno poznavali situaciju na terenu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Grad svake godine ulaže značajna sredstva u instaliranje video-nadzora i sve više škola ima tu vrstu opreme.

Ipak, nećemo biti zadovoljni dok ne napravimo u svim opštinama sistem kakav danas postoji na Paliluli, gde se nalazi komandni centar, u koji se slivaju sve informacije o dešavanjima u školama - rekao je gradonačelnik Đilas.

Gradonačelnik je izrazio uverenje da će od sledeće godine i komunalna policija znatno uticati na povećanje bezbednosti u školama.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.