Racije u Istanbulu-osam privedeno, 1.000 lažnih pasoša

Izvor: Studio B, 03.Feb.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Racije u Istanbulu-osam privedeno, 1.000 lažnih pasoša

U Istanbulu je privedeno osam osoba osumnjičenih za krijumčarenje ljudi, saopštila je danas policija, navodeći da je tokom racija zaplenila više od 1.000 lažnih ili ukradenih pasoša.

Osumnjičeni su privedeni tokom istovremenih racija na 14 lokacija širom grada.Zaplenjeno je više od 1.000 lažnih i ukradenih pasoša i drugih dokumenata koji su najverovatnije služili za krijumčarenje migranata u evropske zemlje.

Takođe je zaplenjen i materijal za proizvodnju lažnih pasoša. Među osumnjičenima su i dva Sirijca, navela je Anadolija, preneo je AP.

 

 

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Racije u Istanbulu: Osmoro privedeno, zaplenjeno 1.000 lažnih pasoša

Izvor: Blic, 03.Feb.2016

U Istanbulu je privedeno osam osoba osumnjičenih za krijumčarenje ljudi, saopštila je danas policija, navodeći da je tokom racija zaplenila više od 1.000 lažnih ili ukradenih pasoša...Osumnjičeni su privedeni tokom istovremenih racija na 14 lokacija širom grada...Zaplenjeno je više od 1.000...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.