REZERVISAN PARKING Trudnice sada lakše mogu u - šoping

Izvor: Blic, 20.Sep.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZERVISAN PARKING Trudnice sada lakše mogu u - šoping

Prva besplatna parking mesta za trudnice obeležena su ispred tržnog centra “Big fešn” u Višnjičkog ulici, u okviru inicijative koju je pokrenulo udruženje majki i trudnica “Mamin san”, a podržala opština Palilula.

Predsednica udruženja “Mamin san”, Danka Todorović, rekla je da je akcija obeležavanja besplatnih parking mesta za trudnice potekla nakon velike ankete u kojoj je više od 600 majki naglasilo da je to neophodno.

- Više od 92 odsto trudnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izrazilo je želju da im se obezbede parking mesta ispred domova zdravlja i bolnica i zato apelujemo na sve državne i zdravstvene ustanove da se pridruže našoj inicijativi - rekla je Danka Todorović.

Ona je najavila da će akcija obeležavanja parking mesta za trudnice biti nastavljena 26. septembra na području opštine Voždovac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Paliluli prva besplatna parking mesta za trudnice

Izvor: BKTV News, 20.Sep.2017

Prva besplatna parking mesta za trudnice obeležena su ispred tržnog centra "Big fešn" u Višnjičkog ulici...Ovu inicijativu je pokrenulo udruženje majki i trudnica "Mamin san", a podržala opština Palilula...Predsednica udruženja "Mamin san", Danka Todorović, rekla je da je akcija obeležavanja...

Nastavak na BKTV News...

Obeležena prva parking mesta za trudnice u Beogradu

Izvor: N1 televizija, 20.Sep.2017

Beograd je dobio prva parking mesta za trudnice u opštini Palilula. Na inicijativu trudnica i Udruženja “Mamin san” posebna mesta za trudnice obeležena su u BIG Fashion šoping centru...Pored obeležavanja prvog parking mesta za trudnice, nekima od njih poklonjena su kolica za bebu, kao i sedišta...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.