RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU

Izvor: Kurir, 11.Mar.2012, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RELATIVNO MIRNA NOĆ U BEOGRADU

U dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu povređene su dve osobe

BEOGRAD - Tokom prethodne noći dogodile su se dve saobraćajne nesreće u Beogradu, u kojima su povređene dve osobe, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prvi saobraćajni udes dogodio se u 19.32 časova u Krnjači u Ulici Zage Malivuk, gde je muškarac u svojstvu vožaca zadobio razderotinu i tupu povredu glave i potres mozga. On je zbrinut na licu mesta i prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Urgentni centar na odeljenje reanimacije.

Drugi saobraćajni udes dogodio se u 21.28 časova na Slaviji, gde je ženska osoba oko 20 godina starosti zadobila tupu povredu grudnog koša od pojasa za vezivanje.

Tokom noći bilo je više tuča u gradu, a u jednoj od njih na Autokomandi povređen je muškarac oko 30 godina, koji je zadobio razderotine i tupe povrede glave.

Ukupan broj intervencija u toku noći bio je 100, od čega 18 na javnom mestu. Ukupan broj intervencija za 24 časa je 214 od kojih 56 na javnom mestu.

Macura je istakla da su se Hitnoj pomoći uglavnom javljali srčani bolesnici, asmatičari i psihijatrijski bolesnici.

To se dešava kada postepeno prelazimo iz hladnih u toplije dane, pa se zbog toga savetuje da budu oprezni u saobraćju, da se odmore, da uzimaju što više vitamina i tečnosti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.