RASPISAN TENDER ZA SLAVIJU Ponuđač mora da dostavi finansijske garancije i dokaz o iskustvu u sličnim poslovima

Izvor: Blic, 29.Mar.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPISAN TENDER ZA SLAVIJU Ponuđač mora da dostavi finansijske garancije i dokaz o iskustvu u sličnim poslovima

Tender za rekonstrukciju Slavije i Bulevara oslobođenja od Slavije do Autokomande objavljen je danas na sajtu Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj (EBRD). Tender je otvoren do 12. maja.

Obuhvaćeno je 14.000 metara kvadratnih trga Slavija i 947 metara Bulevara oslobođenja, a navode se radovi na: rekonstrukciji tramvajskih šina, kolovoza i pešačkih staza, kišnoj kanalizaciji za ove saobraćajne površine, kontaktna mreža, saobraćajna signalizacija i oprema, osvetljenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << infrastruktura za napajanje, kao i premeštanje, odnosno zaštita postojećih instalacija.

Radovi na Slaviji od 15. juna do 15. novembra

Kriterijumi za izbor ponuđača su da kao glavni izvođač u poslednjih pet godina ima srednji godišnji obrt od najmanje 35 miliona evra, kao i finansijske kapacitete da za četiri meseca isplati posao u vrednosti od 8 miliona evra. Traži se i iskustvo u sličnim poslovima firme kao izvođača ili menadžera izvođača u poslednjih 5 godina. Od ponuđača se traži uspešno iskustvo kao glavnog izvođača u najmanje tri projekta vrednosti od najmanje 15 miliona evra, koji su pritom uspešno završeni i slični projektu rekonstrukcije Slavije. Osim toga, traži se da je učestvovao i u projektima koji su obuhvatili rekonstrukciju najmanje 15 kilometara puteva i 8 kilometara tramvajskih, odnosno šina gradske železnice ili metroa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.