Pukla vodovodna cev na Bulevaru, tramvaji preusmereni prema Omladinskom stadionu

Izvor: Blic, 05.Avg.2013, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pukla vodovodna cev na Bulevaru, tramvaji preusmereni prema Omladinskom stadionu

Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja "Žuti taksi" Vlada Ivetić.

Saobraćaj je blago pojačan na Ibarskoj i Savskoj magistrali, Zrenjaninskom putu i Pančevačkom mostu, Smederevskom putu počev od Kaludjerice, u pravcu prema centru Beograda, rekao je Ivetić.

Tokom dana na autoputu i "Gazeli" povećan je u oba smera broj vozila sa stranim registracijama koja su u tranzitu, dodao je Ivetić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Zbog pucanja vodovodne cevi u Bulevaru Kralja Aleksandra, tramvaji na linijama 5, 6, 7 i 14 preusmereni su u pravcu Omladinskog stadiona, izjavio je danas Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.

Stojadinović je rekao da su uvedeni autobusi koji saobraćaju od Vukovog spomenika do Ustaničke ulice i da se očekuje da će ova izmena biti na snazi do završetka tekućih radova, odnosno do oko podneva.

Na beogradskim ulicama saobraća 940 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 86 tramvaja, 62 trolejbusa i 792 autobusa, dodao je Stojadinović.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.