Prvo obraćanje Radojičića nakon izbora za gradonačelnika: Čovek sam kompromisa, ali pred nama je težak zadatak!

Izvor: BKTV News, 07.Jun.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvo obraćanje Radojičića nakon izbora za gradonačelnika: Čovek sam kompromisa, ali pred nama je težak zadatak!

Biću gradonačelnik svih građana, i onih koji su glasali za mene i onih koji nisu i trudiću se da svi budu zadovoljni i osete poboljšavnje u njihovom svakodnevnom životu, poručio je danas novi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

On se, u obraćanju skupštini nakon izbora, zahvalio na ukazanoj časti i poverenju i poručio da će dati sve od sebe da to poverenje opravda.

“Pred nama je težak zadatak, a to ćemo kao kompaktan tim uspeti da ostvarimo, sve >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ciljeve iz kampanje na kojima ćemo uporno raditi”, rekao je Radojičić, koji je bio vidno uzbuđen.

FOTO: Tanjug/Filip Krainčanić

Istakao je da je on čovek kompromisa, koji hoće da nađe alternativu, te dodao da ima prostora da svi nađu zajednički intere i da nije sve “crno-belo”.

FOTO: Tanjug/Filip Krainčanić

Zahvalio je na svim pohvalam za karijeru, koje je, kaže, čuo danas i dodao da je svestan da to poverenje mora da opravda u narednom peridu.

“Hvala vam, kad se čoveku desi ono što nije planirao, a mene je splet okolnosti doveo ovde, mora da bude uzbuđen. Srećan sam i daću sve od sebe da mogućnost koju sam dobio opravdam na pravi način”, rekao je Radojičić.

FOTO: Tanjug/Filip Krainčanić

Odbornici Skupštine grada Beograda izabrali su Zorana Radojičića za gradonačelnika Beograda, a za njegovog zamenika izabrali dosadašnjeg gradskog menadžera Gorana Vesića.

Radojičić je izjavio ranije danas da je njegov san da glavni grad Srbije u naredne četiri godine postane prava moderna evropska prestonica.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.